domingo, 16 de diciembre de 2012

Plutó

A classe, em realitzat presentacions per treballar els planetes del Sistema Solar, les seves característiques etc, per arrivar a la conclusió de si podia haver vida al Sistema Solar o no. El planeta que em treballat nosaltres ha estat Plutó.
Hi pot haver vida a Plutó ?
Després de buscar informació -cosa que ha resultat difícil, perquè Plutó és un planeta molt petit i llunyà i no s'han pogut fer gaires investigacions - em arrivat a la conclussió de que de moment, pel que han investigat els experts, no hi pot haver vida, ja que tota vida que coneixem es basa en la presència d’aigua líquida, i és cert que plutó consta de gel, i les temperatures són massa baixes, el fred és massa intens com per que hi hagi vida en aquestes condicions., així que no hi pot haver.

A part de la temperatura, el planeta està massa allunyat del Sol, la llum solar, és mil vegades més feble a  Plutó que sobre la Terra. La vida com la coneixem necessita energia i en la seva major part aquesta procedeix del Sol Plutó està tan lluny que no obté massa energia, així que no hi pot haver vida tal i com la coneixem.


No hay comentarios:

Publicar un comentario